Bernie Sandersin käsikirjoitetut meemit on kuvattu uudessa NFT-kokoelmassa

Hän ei ehkä ole presidentti, mutta Bernie Sanders elää niin kauan kuin estoketju on olemassa, kiitos rukkasia juhlivien NFT-sarjojen.

Topps Digital julkaisi viimeisimmän NFT-keräilyesineensä tänään, ja senaattori Bernie Sanders ja hänen talvikintaat olivat myynninedistämissarjan aihe.

Keräilyesineet, nimeltään “GPK Bernventures”, ovat digitaalisia paketteja, jotka Bitcoin Up sisältävät kaksi WAX-lohkoketjussa julkaistua merkkiä, jotka eivät ole vaihdettavissa. Korttipiirustukset ovat Toppsin pitkään jatkuneen Garbage Pail Kids -sarjan tyyliä, joka lanseerattiin alun perin vuonna 1985.

Sarjassa on 18 ainutlaatuista kuvaa senaattori Sandersin nyt kuuluisasta Inauguration Day -poseesta – naamioitu ja niputettu talvisäävaatteisiin – sieppaamalla meemin koko ikuisuuden blockchain-tekniikan muuttumattomuuden kautta.

Sarjassa Sanders asetetaan poseeraan useissa koomisissa tilanteissa, kuten eläminen veden alla tai selviytyminen Marsin hyökkäyksestä.

Vuoden 2021 MEGA-meme-kone osuu lohkoketjuun! Matkusta ympäri maailmaa ja sen ulkopuolella suosikkirukkasemme kanssa kertyvän Garbage Pail Kid -sarjan kanssa! Kerää hauskoja alkuperäisiä art & motion -piirroksia, joissa on rakastettava, stoinen Bernie! @GeePeeKay @WAX_io

Kerää: https://t.co/wHmgqPEeAD pic.twitter.com/LFvXJl4OBA
– Topps Digital (@ToppsDigital) 27. tammikuuta 2021

Kortille on annettu yksi viidestä kasvavan

Kun NFT-paketit on “avattu” suorittamalla tapahtuma WAX-lohkoketjussa, itse pakkaus korvataan kahdella NFT-kortilla, jotka syntyvät satunnaisesti avaamisen yhteydessä. Kortille on annettu yksi viidestä kasvavan harvinaisuuden tasosta: Base B, Base A, Harvinaisten taiteilijoiden luonnokset, Epic Artist Raws ja Legendaariset taiteilijoiden allekirjoitukset.

NFT: n omistajilla on mahdollisuus “piilottaa” ei-toivottuja tunnuksia virallisen verkkosivuston kautta – jolloin käyttäjät voivat tuhota NFT: n vastineeksi pisteistä, jotka voidaan vaihtaa sarjan tuleviin julkaisuihin.

. @ GeePeeKay Bernventures turvattu? ✅ Aika “tuntea Bern!” Vaihto- tai “bern” -hahmot tai korkeammat kortit laskevat keräilyesineitä ansaitsemaan harvinaisia ​​käsikortteja! Enemmän sinä bern, enemmän kiivetä tulostaulukkoon! Ohjelma päättyy 1/31!
Lisää: https://t.co/jKBeb08N7Y @WAX_io @eosiodetroit pic.twitter.com/z2lxQxmTSQ
– Topps Digital (@ToppsDigital) 26. tammikuuta 2021

Aikaisemmat WAX: n Garbage Pail Kids -sarjan julkaisut ovat loppuunmyyty muutamassa tunnissa, ja yksittäisiä NFT-kortteja myydään säännöllisesti yli 1000 dollaria jälkimarkkinoilla.

GPK S1: Harvinaisuus “Base” minttu # 1/774

“Base” #GPK -kauppojen kaikkien aikojen huippu on juuri räjäytetty !! Tämä # 1 lyöty Adam Bomb 8a Garbage Pail Kid #NFT juuri myyty hintaan 45K #WAXP (2380 dollaria)

Ainoastaan ​​YKSI @Topps Series 1 AB on #GarbagePailKids @WAX_io pic.twitter.com/omb5AJRvRP
– Chewnold Schwartzbacca (@Chewnold) 10. heinäkuuta 2020

Amerikkalaiset kortit ja suosittu kulttuuri 1950-luvulta lähtien, ja Topps on vuosien varrella tehnyt sopimuksia esimerkiksi Disney-, Lucasfilm-, Marvel- ja WWE-kaltaisten tuotteiden kanssa, samoin kuin useimpien suurten amerikkalaisten urheiluliigojen kanssa. Se omistaa myös huomattavan määrän henkistä omaisuutta, joka liittyy suosittuihin keräilyesineisiin. Yrityksen digitaalisen haaran johdon mukaan nämä ominaisuudet tekevät Toppsista ensisijaisen ehdokkaan NFT-keräilytuotteiden kasvattamiseen valtavirran näkökulmasta.

Suuri päivitys. Paljon parannettu käyttöliittymä ja upeat ominaisuudet. Hyvää työtä @WAX_io! Hyvä askel kohti parempaa käyttökokemusta #NFTs: ssä #blockchainissa https://t.co/MGXnfOQv48
– Tobin Lent (@tobinlent) 19. marraskuuta 2020

Toukokuussa 2020 tapahtuneen Toppsin Garbage Pail Kid Series 1 -julkaisun onnistumisen jälkeen – jonka aikana 12 000 pakkausta myytiin 28 tunnissa – muut yritykset ja taiteilijat alkoivat ottaa huomioon WAX: n NFT-sisällöntuottajille tarjoaman.

8. elokuuta 2020 Bad Crypto-podcast-isännät Joel Comm ja Travis Wright julkaisivat Blockchain Heroes -keräilysarjan WAX: lla, joka koostui NFT: stä, jotka perustuvat löyhästi tosielämän salaustekniikan henkilöihin. Myöhemmin samassa kuussa Star Trekin kapteeni William Shatner lanseerasi oman NFT-sarjan, keinona jakaa muistoesineitä elämästään ja näyttelijän urastaan, myymällä kaikki 10000 pakkausta yhdeksässä minuutissa.