Bitcoin-prisen har trukket seg litt tilbake fra høydepunktene, men trenden har vært oppe i over et år nå, og vil trolig fortsette ettersom den gryende teknologien blir mye vedtatt av institusjoner og tradisjonelle markedsinvestorer.

I fremtiden vil kryptovalutaen, ifølge en toppindustri, bli et slags “rapportkort” som scorer regjeringen og dens styring av pengepolitikken. Her er hva det betyr for Bitcoin Billionaire og hvorfor eiendelen til slutt vil påta seg en slik rolle.

Bitcoin for å bli rapportkort på regjeringen

Fortellingene som driver Bitcoin i disse dager er nesten uendelige. Det er devaluering av edle metaller gjennom den digitale gullfortellingen; valutaen som fremtiden for sikkerhet; “Stimulanselivet”; og mye mer.

Den neste fortellingen og rollen som kryptovalutaen vil spille, ifølge Galaxy Digital-sjef Mike Novogratz, er “rapportkort for hvordan innbyggerne tror regjeringen gjør det med å administrere økonomien.”

Disse følelsene ekko Bitcoin-ekspert Preston Pysh, som nylig kalte kryptovalutaen en “manipulasjonsmåler.” Begge kommentarene refererer til at eiendelen vokser raskt som svar på pågående ekspansjon av pengemengden, drevet av statlige ledede stimuleringspakker.

USA har for eksempel nettopp godkjent og begynt å utstede stimulansjekker til skattebetalere for 1400 dollar stykket.

Kryptovaluta vil fullføre “Secular Shift” før du tar karakteren

Foreløpig trekker kryptovalutaen tilbake etter en avvisning fra nye høyder, men dette siste misbruket av skattebetalers penger og en billard på flere billioner dollar som landets borgere vil gå i årevis, sier at Bitcoin vil vokse betydelig hvis rapportkortteorien er sunn. .

Da stimulansinnsatsen først begynte å rulle ut i 2020, var Bitcoin-prisen fortsatt på vei fra Black Thursday-panikkutsalget da pandemien først rammet. De første stimulansjekkene som ble sendt ut til $ 1200 investert i BTC, ville nå være verdt over $ 11 000 i dag.

De som stemte mot regjeringen med sine dollar den dagen, har nå betydelig fortjeneste å vise for det. Jo mer regjeringen misforvalter pengepolitikken, jo større vil markedsverdi på kryptovaluta vokse, noe som muliggjør “rapportkorteffekten” som Novogratz snakker om.

Men før da sier han at Bitcoin fortsatt må fullføre det pågående “sekulære skiftet” der aktivaklassen har blitt validert i øynene til finans, og nå må hvert forsikringsfond, legat og mer begynne å legge det til sin portefølje, eller risikere å gå glipp av kapitalvekst i en forstyrrende sektor.